Eski Bakan Veysel Eroğlu'nun Aydın'a beş yılda bir geldiğini vurgulayan Akmazlar, "Beş yılda bir turist Mustafa için gelen eski bakan Veysel Eroğlu yine kılavuzu karga olduğundan, bozuk plak misali her zaman olduğu gibi 'Sarıçay Barajı’nı hükümet yapıyor, maliyetini AKP iktidarı karşılıyor' diye açıklamalarda bulunmuş.Sayın eski bakan bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir. Bırakın bu halkı yanıltma, kandırma çalışma girişimlerini. Defalarca kez bu konuyu açıkladık. Partinizin çaycısından bakanına kadar herkese anlattık. Anaokulundaki çocuk bile anladı Ne hikmetse bir tek siz anlamıyorsunuz. Yani anlamak istemiyorsunuz.

Sarıçay Barajı’nın maliyetinin tümünü, tek kuruşuna kadar Aydın Büyükşehir Belediyesi karşılıyor. Tüm maliyeti Aydın Büyükşehir Belediyesi yani, Aydın Halkı ödeyecek" dedi.

"GÜLÜNÇ DURUMA DÜŞMEYİN"

CHP Söke İlçe Başkanı Muammer Akmazlar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ak Partili Mustafa Savaş'ın seçimi kaybedeceğini de belirterek, "Beş yılda bir gelip, Aydın halkı tarafından 2 defa sandıkda paketlenip gönderilen, 31 Mart akşamında da yine Aydın'da evi olmadığından DSİ misafirhanesinden otobüsle Ankara ya paketlenecek olan turist Mustafa'ya destek için gelip gülünç duruma düşmeyin. Bakınız lütfen İkizdere Barajı için Aydın Büyükşehir Belediyesi yani Aydın Halkı güncel hali ile 460 milyon lira para ödedi, ödemeye de devam ediyor. DSİ burada taşeronluk yapıyor. Bunu herkes anladı ama bir tek siz anlamadınız. Hadi size Hodri Meydan. Sarıçay Barajı ve diğer barajlar ile ilgili olarak Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yani Aydın halkından para alınmayacak, hükümet maliyeti karşılayacak diye açıklama yap. Var mı sizi tutan? Ama bunu yapacak sizde ne yürek nede ekonomik güç var. Akp iktidarının ülkeyi getirdiği durumu ortada, esnaf, çiftçi, vatandaş perişan ekonomik olarak bitmiş durumda. Hükümetinizin eli esnafın, çiftçinin, vatandaşın cebinde ortak gibi çalışıyor. İnsanlar Yarı tok yarı aç durumdalar. Ama siz hiç bir şey olmamış gibi güneşi balçıkla sıvamaya çalışıyorsunuz" diye konuştu.