Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik iftira içerikli yayınlarıyla bilinen Denge Gazetesi’nin akşam saatlerinde yaptığı Aydın’daki kar yağışıyla ilgili haber yalan çıktı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik olumsuz algı yaratmak için yalan haber yayımlayan Denge Gazetesi’nin bir haber daha yalan çıktı. Denge Gazetesi’nin yayınladığı ve karla mücadele çalışmasının yapılmadığını yönelik haberin baştan sona düzmece olduğu ortaya çıktı. Haber Aydın’ın ulaştığı görüntülere göre Aydın Büyükşehir Belediyesi kentin birçok noktasında eş zamanlı olarak karla mücadele çalışması yürütüyor.

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmalarından dolayı memnun olduğunu söyleyen vatandaşlar, “Sert bir hava ve kar yağışı var. Sağolsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri görev başında. Canla başla çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.

Kriz masası kuruldu

Efeler, Köşk, Bozdoğan, Karacasu, Çine, Koçarlı ve Sultanhisar’da 7/24 esasına göre çalışmalarına devam eden ekipler, yolların kapanmaması için kar küreme ve tuzlama çalışmaları gerçekleştiriyor. Öte yandan, yaşanabilecek olası olumsuzluklara daha hızlı müdahale için kriz masası da kurulduğu öğrenildi.