Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Süvari, yaptığı yazılı basın açıklaması ile AKP Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe’ye tepki gösterdi. Süvari, “Bugüne kadar kentin çıkarlarını her şeyin üzerinde tutan ve sorunların çözümü noktasında siyasi kimliği fark etmeksizin tüm kişi ve kurumlarla iş birliği kurmaktan hiçbir zaman imtina etmeyen Kuşadası Belediyesi ile ilgili böyle bir cümle kurmak basiretsizliğin dik alası olmaktan başka nedir?” dedi.

Seyfi Seyhan Süvari açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Günlerdir Ankara ziyaretine ilişkin fotoğraf karelerini sosyal medya hesaplarından yayınlayan AKP Kuşadası İlçe Başkanı Sayın Mustafa Gökçe, belediye yönetiminin bu temaslardan rahatsızlık duyduğu iddiasında bulunarak bir kez daha kendisini gülünç duruma düşürmeyi başarmıştır.
Sayın Gökçe’nin, milletvekili olma hayali ile sürdürdüğü Ankara ziyaretlerini kamuoyuna, “Kuşadası’na yapılacak yatırımlar ile ilgili temaslar” olarak sunma çabasını anlıyor ve tebessümle izlemeyi sürdürüyoruz.

Bugüne kadar kentin çıkarlarını her şeyin üzerinde tutan ve sorunların çözümü noktasında siyasi kimliği fark etmeksizin tüm kişi ve kurumlarla iş birliği kurmaktan hiçbir zaman imtina etmeyen Kuşadası Belediyesi ile ilgili böyle bir cümle kurmak basiretsizliğin dik alası olmaktan başka nedir?
Belediye Başkan Yardımcısı olarak iktidarın kentimizdeki temsilcisi Mustafa Gökçe’ye bazı sorularım var.
İktidar partisinin Kuşadası İlçe Başkanı olarak gerçekleştirdiğiniz Ankara ziyaretlerinden bugüne kadar hangi yatırım müjdesi ile döndünüz?
Davutlar yolu ve Çevre Yolu ile ilgili yıllardır yaşanan sıkıntılara nasıl bir çözüm sunuyorsunuz?
Her yağmurda göle dönen Otogar Kavşağı sorununun çözümü ile ilgili herhangi bir ciddi adım atılacak mı?
Ankara ziyaretleriniz, yıllardır atıl halde bekleyen ve çürümeye terk edilmiş olan Kuşadası Efes Kongre Merkezi’ni kentimize kazandıracak mı?
Kruvaziyer turizmi konusunda kentimize daha çok gemi ve turist gelmesi için projeniz var mı? Turistik çarşılarımızı gemi turistinin daha çok gezmesi için neler yapıyorsunuz?

DSİ kentimizdeki derelere ve Güzelçamlı’daki Kanallara ne zaman el atacak sorunlar ne zaman çözülecek?
Kentimizdeki üniversite öğrencilerin barınma ve yurt sorunu için kısa vadede bir çözümünüz olacak mı?
Dilek Yarımadası Milli Parkının korunmasına yönelik bir projeniz var mı oradaki eğlence mekanı ile ilgili ne gibi temaslarınız oldu?
Yıkılan okullarımız ne zaman eğitim öğretime açılacak?
Kentimizdeki turizm esnafı için gelir artırıcı ve çeşitlendirici projeleriniz var mı?
Sayın Gökçe ben Kuşadası Belediye Başkan yardımcısı olarak bu soruların yanıtlarını merak ediyorum. Ben o Ankara ziyaretlerinde ilçemiz için hazırlanan projeleri merak ediyorum. Eminim ki Kuşadası halkı da merak ediyor. Sizden o müjdeli haberleri ilçemizin sorunlarını çözecek o projeleri umutla bekliyoruz.