Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yönelik muhalif haberlerin yayınlandığı basın kuruluşlarının en büyük finansörlerinden biri olan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, yerel seçimlerin yaklaşmasıyla beraber vites yükselterek AKP’liler ile gizli görüşme yapmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ile gizli bir toplantı yaptığı iddia edilen Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın şimdi de AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı ve Efeler Belediyesi’nin AK Partili Meclis Üyesi Neşe Menderes ile bir restoranda buluştuğu gündeme geldi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Özlem Çerçioğlu’na yönelik iftira içerikli haberlerin yayınlandığı basın kuruluşlarının en büyük finansörlerinden biri olan Mehmet Fatih Atay’ın yaptığı görüşmelerde AK Partili siyasetçilerden CHP’li Özlem Çerçioğlu’na karşı destek talebinde bulunduğu konuşuluyor.

CHP’li Mehmet Fatih Atay’ın AK Partili isimler ile yaptığı gizli görüşmelerin parti tabanında da rahatsızlığa neden olduğu ve CHP Genel Merkezi’ne çok sayıda şikayet telefonu gittiği ifade ediliyor.