Salepli yağmur duası Salepli yağmur duası
Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sezon sonunda birçok oyuncu satışı yapacak olan Cimbom, bu isimlerin yerini doldurmak için kolları sıvamıştı. Bu doğrultuda sarı kırmızılıların gündemine flaş bir futbolcu geldi. Galatasaray'ın 2 sezon önce Fenerbahçe'de forma giyen o yıldız için devreye girdiği ve transfer operasyonunu başlattığı belirtildi. İşte olay yaratacak transfer gelişmesinin detayları...

Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılılar kalan 6 haftada iyi sonuçlar alarak duble yapmayı hedefliyor.

Cimbom bu sezonu da şampiyon olarak tamamlaması durumunda transferde çok farklı bir strateji izleme kararı aldı. Yönetim hedeflediği şampiyonluk ve oyuncu satışlarıyla birlikte kasaya önemli rakamlar koymayı planlıyor.

Galatasaray'da bu sezon birçok futbolcu büyük sükse yaptı. Sarı kırmızılılarda birçok ismin gösterdiği başarılı performans sonrası Avrupa kulüplerinin scout ekipleri RAMS Park'a akın etmişti.

Bu doğrultuda Galatasaray'da en çok dikkat çeken yıldız ise Davinson Sanchez oldu. Sezon başında Tottenham'dan transfer edilen Kolombiyalı stoper, ortaya koyduğu performansla büyük fark yarattı.

Birçok Avrupa takımı da Davinson'un başarılı oyunu sonrası 27 yaşındaki ismi kadrosuna katmak için harekete geçti.

Yıldız savunmacı için Galatasaray'a dev rakamların teklif edildiği haberleri basına yansımıştı. Yönetim ise önemli talipleri bulunan Davinson'un yerini doldurmak için kolları sıvadı.

Sarı kırmızılıların yeni sezon için şimdiden stoper arayışına geçtiği ifade edildi. Geniş bir transfer listesini bulunan Galatasaraylı kurmayların gündemine ise flaş bir isim geldi.

Aspor'da yer alan habere göre; Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonlarda Fenerbahçe'de forma giyen o futbolcu için devreye girdiği iddia edildi. .

Galatasaray'ın, Bayern Münih forması giyen Kim Min-Jae'yi kadrosuna katmak için harekete geçtiği öne sürüldü.

Sarı kırmızılıların, Alman ekibinde forma şansı azalan 27 yaşındaki stoper için ilk teması kurduğu iddia edildi. Yönetimin, Güney Koreli savunmacıyı 1 sezonluğuna kiralamayı planladığı aktarıldı.

Alman temsilcisinin ise Kim Min-Jae'yi göndermeye sıcak baktığı kaydedildi. İtalya'dan da talipleri olan Kim Min-Jae'nin, ikna edilmesi halinde tekrardan Türkiye'ye gelebileceği bildirildi.

Bu noktada Galatasaraylı kurmayların transfer için büyük çaba gösterdiği ileri sürüldü. Cimbom'un, Kim Min-Jae'ye 1 sezon için önemli bir yıllık ücret teklif etmeyi planladığı vurgulandı.