Aydın’da bir ilçe tamamen karanlıkta kalacak.. ADM Elektrik saat verdi Aydın’da bir ilçe tamamen karanlıkta kalacak.. ADM Elektrik saat verdi
Yangın, saat 10.00 sıralarında Esenyurt Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi'nde 5 katlı bir apartmanın bodrum katında çıktı. İddiaya göre, bahçe katında oturan engelli küçük yaşta bir çocuk çakmakla oynarken yatak odasındaki eşyaları yaktı. Evden dumanlar çıktığını gören vatandaşlar itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yangının dumanları kısa sürede tüm apartmanı sardı.

Binanın üst katlarında dumanlar nedeniyle mahsur kalan 3'ü kadın toplam 4 kişi itfaiye tarafından kurtarıldı. Yangın çıkardığı söylenen çocuğun 3 ay öncede yine benzer şekilde yangın çıkardığı söylenirken çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yangından etkilenen 3 vatandaş tedbir amaçlı hastaneye kaldırılırken itfaiyenin müdahalesi ile dumanlar apartmandan tahliye edildi. Yangın sırasında sinir krizi geçiren bir daire sahibine ise yine ambulans ekipleri tarafından ilk yardımda bulunuldu.

ÇATI KENARINDA HAYATA TUTUNUŞ