Cem Celil Lale/HaberAydın Efeler Belediyesi’nin önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın girişimiyle Efeler 09 SFK takımı kurulmuştu. Kulüp başkanlığına Fatih Atay’ın oğlu Eymen Atay getirilmiş, kulübün tüm giderlerinin de Efeler Belediyesi’nin kasasından karşılandığı iddia edilmişti. Kulüpte çalışan personellerin Efeler Belediyesi’nde istihdam edildiği, yine belediye kasasından yüklü miktarda ödeme yapıldığı iddiaları gündeme gelmişti. 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde İYİ Parti’nin adayı olarak seçime giren Mehmet Fatih Atay ağır bir hezimete uğramıştı. Atay’ın seçim kaybetmesi üzerine kulübün satışıyla ilgili iddialar gündeme gelmiş, söz konusu iddialar yalanlanmıştı.

Efeler merak ediyor, Yetişkin tek bir kelime edemiyor

Efeler 09 SFK’nın satış iddiaları yerel ve ulusal basında sıkça yer aldı. Vatandaşlar meraklı bir şekilde yaşanan gelişmeleri takip ederken, Efeler halkının hakkını savunması beklenen Anıl Yetişkin’den tek bir açıklama gelmedi.

Yetişkin’in suskunluğu soru işaretlerine neden olurken, açıklama yapmaması veya satışla ilgili yasal olarak herhangi bir girişimde bulunmadığı iddiaları kafaları karıştırıyor.

Bu haber, Haber Aydın editörleri tarafından hazırlanmıştır. 
 

Benzin, Motorin ve Otogaza ÖTV Zammı Geldi Benzin, Motorin ve Otogaza ÖTV Zammı Geldi