Yeniköy ziyaretinde Demokrat Partililer Hasan Dinçer’e eşlik ederken Yeniköylüler Hasan Dinçer’i bağırlarına bastı.

Yeniköy kahvehanelerinde Yeniköylülere hitap eden Hasan Dinçer; Bizim kimse ile görülecek bir hesabımız yok. Hizmet etmek için yola çıktık. Sizlerin desteği ile bunu da başaracağız. 
Yeniköylülere kısaca kendinden bahseden Hasan Dinçer; Yeniköy tarım ile geçinen bir köyümüz. Göç veren bir köyümüz. Buradaki nüfus kadar dışarıda bulunan bir nüfus var. Gençler yaz aylarında turizm bölgelerinde çalışmaya gidiyorlar. Tarımsal üretimden para kazanamayınca bunlar oluyor. Buraya gelen belediye başkanının sizler tarafından konuşturulmadan geriye gittiğini duyuyoruz. Ne kadar hicap verici bir durum. Elbette hizmet vermezsen, ocu, şucu, bucu dersen, bize oy verdi vermedi yaparsan bunlar başına gelir. Biz Demokrat Partiyiz. Herkese aynı mesafede dururuz. Herkese imkanlarımız ölçüsünde eşit hizmet götürürüz. Gittiğimiz her köyde nerdeyse aynı sorunlar ile karşılaşıyoruz. Bunları çözmek o kadar zor değil. Yeniköy’ün mezarlık sorunu var. Yeniköy’de gençler için sahaya, çocuklar için çocuk parkına ihtiyaç var. Halledilmeyecek bir mesele mi? Hayır.

Bizleri köyünüze davet ettiğiniz için şahsım ve ekibim adına çok teşekkür ediyorum. Desteklerinizle inşallah Efeler belediye başkanlığını kazandığımızda nasıl hizmet edilir bunun en mümtaz örneklerini vereceğiz. Hep içinizde olacağız. Muhtarlarımız bizim en büyük yardımcımız olacak. 

Başkan Yetişkin dünya çocuklarını ağırladı Başkan Yetişkin dünya çocuklarını ağırladı

Belediyemizin sorumluluk alanında olmayan işler de var. Köyün bir su derdi var. Bunun için bizim üzerimize düşen ne varsa yapacağız. 
Demokrat Parti Efeler belediye meclis adayları da birer konuşma yapıp ve Hasan Dinçer için destek isterken, Yeniköylüler artık bir değişim zamanının geldiğini, hep aynı partiler ve isimlerin tekrar tekrar önlerine gelmesinden ve hizmet alamamaktan duydukları kızgınlığı ifade ederken Hasan Dinçer isminin bu değişimin gerçekleşmesi için destekleyeceklerini, Efeler’de değişimin Hasan Dinçer ismi le olacağını  ifade ettiler.