ADM Elektrik (AYDEM) açıkladı: Aydın Nazilli’de elektrik kesintisi var ADM Elektrik (AYDEM) açıkladı: Aydın Nazilli’de elektrik kesintisi var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

Ramazan-ı Şerif'inizi tebrik ediyorum. Güngören geçtiğimiz yıl yapılan 14 - 28 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı'nda milletvekilliğinde yüzde 52, Cumhurbaşkanlığında yüzde 54 destek verdi. Şükranlarımı sunuyorum. Güngörenliler tercihini 30 yılı aşkındır eser ve hizmet siyasetinden yana kullanmıştır. Yarın akşama kadar çalışmalarımızı sürdürüyor muyuz? Güngören doğusundaki sanayi tesisleri ve batısındaki yerleşim yerleriyle İstanbul'un önemli merkezleri arasına girmeyi başardı. Depreme dayanıksız ve düşük standartlı konut stoku dönüştürülmeye başlandı. Murat Kurum kardeşimizin desteğiyle bu süreç daha da hızlanacak. Bilim adamlarının sürekli uyardığı deprem kapımızı çalmadan İstanbul'u depreme daha hazır hale getireceğiz. Bizler de merkezi yönetim olarak her zaman İstanbul'umuzun yanında olmaya devam edeceğiz. 

Asrın felaketinde 53 binden fazla canımızı toprağa vermiş bir ülke olarak deprem tehdidini yok sayamayız. Elazığ'a buradan geçmiş olsun diyorum. Deprem konusuna siyaset üstü bir mesele olarak bakmamız gerekiyor. Yarısı Bizden'e yenilerini ekleyerek İstanbul'un dirençli hale gelmesini sağlayacağız.