iPhone kullananlara kötü haber.. Detaylar belli oldu iPhone kullananlara kötü haber.. Detaylar belli oldu
Red Magic 9 Pro, Nubia markasının geçen yıl Kasım ayında Çin'de piyasaya sürdüğü ve bir ay sonra Aralık'ta küresel pazarda kullanıma sunduğu bir akıllı telefon. Ocak ayında ise bu modelin Beyaz Özel Sürümü tüketicilerin beğenisine sunuldu. Şimdiyse, Red Magic resmi Weibo hesabı üzerinden Red Magic 9 Pro'nun yeni bir özel sürümünün yolda olduğunu müjdeledi.

Bu kez Bumblebee Transformers temalı bir sürüm geliyor. Bumblebee, Transformers serisinden tanınan kurgusal bir robot karakter. 29 Mart'ta yerel saatle sabah 10'da tanıtılacak olan bu özel sürüm hakkında marka henüz fazla bilgi paylaşmadı.

Red Magic, daha önce Red Magic 7S Pro ve 8S Pro modelleri için de Bumblebee Transformers temalı sürümler çıkarmıştı. Bu telefonlar, sarı renkli Transformer Bumblebee karakterinden esinlenen bir tasarıma sahipti. Bu geleneksel yaklaşımın Red Magic 9 Pro için de devam etmesi bekleniyor. Bumblebee temalı bu özel sürümde, müşterilere özel tasarım kutusu, Bumblebee temalı şarj aleti, kablo, koruyucu kılıf, rozetler, iğneler ve hatta bir dış fan bile sunulabilir.

Sınırlı sayıda üretilecek bu özel telefonun, standart modelle aynı teknik özelliklere sahip olması bekleniyor. Bu, 6.8 inçlik 120Hz AMOLED ekran, Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti, geniş bir ısı dağıtım sistemi ve 80W hızlı şarj desteğine sahip büyük bir 6,500mAh pil kapasitesi anlamına geliyor. Bu yeniliklerle dolu özel sürüm, teknoloji ve Transformers hayranlarını heyecanlandıracak gibi görünüyor.