Büyükşehir çalışıyor, Aydın'a hizmet yağıyor: Alparslan Türkeş Bulvarı'nda kazı çalışmalarına başlandı Büyükşehir çalışıyor, Aydın'a hizmet yağıyor: Alparslan Türkeş Bulvarı'nda kazı çalışmalarına başlandı

CHP Germencik Belediye Başkan Adayı Burak Zencirci, İstasyon Mahallesi’nde miting düzenledi. Zencirci, mahalleye girişte havai fişek ve meşaleler ile karşılandı. Alkışlar arasında miting alanına ilerleyen Zencirci’ye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sık sık kendisine sarılan ve fotoğraf çektirmek isteyenler nedeniyle durmak zorunda kalan Zencirci, güçlükle ilerlediği kürsüden vatandaşlara hitap etti.

Konuşması zaman zaman alkış ve sloganlar ile kesilen Zencirci yaptığı konuşmada, gece gündüz demeden Germencik çalışacağı sözünü verdi. Zencirci, “Biz göreve geldiğimizde ilçemiz hizmetleriyle Aydın’ın göz bebeği haline gelecek. Germencik’in çehresi değişecek. Hizmette 1 numara olacağız. Ben ve ekip arkadaşlarım tüm gücünü Germencik’e hizmet için kullanacak. Germencik bizim sevdamız, Germencik bizim evimiz, Germencik bizim yuvamız” ifadelerini kullandı.