Aydın'da feci kaza: 1 ölü, biri bebek 2 yaralı var Aydın'da feci kaza: 1 ölü, biri bebek 2 yaralı var

CHP Germencik Belediye Başkan Adayı Burak Zencirci, Germencik’e bağlı Ortaklar Mahallesi’nde tarihi bir miting düzenledi. Binlerce hemşehrisi ile bir araya gelen Zencirci, göreve geldikten sonra Ortaklar Mahallesi’ne yapılacaklarla ilgili bilgi verdi. 

Zencirci, “Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nun Ortaklar'a çok selamı var. Bu sefer sadece selam getirmedim, size bir de müjdem var. Açılmasını beklediğiniz Ege Et dükkanı, en kısa sürede hizmetinizde olacak. Ortaklar halkına hayırlı olsun. Ortaklar halkının bizden asıl duymak istediği konu, doğal gaz. Halkımızın doğal gaz talebi olduğunu biliyorum. Ortaklar’a doğal gaz bağlanması için gerekirse, doğal gaz firmasının kapısına dayanır, doğal gazı Ortaklar’a getiririz” dedi.

Eşit hizmet vurgusu

Zencirci, “Hangi bölgede sıkıntı varsa, nerenin hizmete ihtiyacı varsa, biz orada olacağız. ‘Bu bize oy verdi, bu mahalle bize uzak, bu mahalle bize ters’ derdi yok bizde. Bizim derdimiz Germencik topraklarında yaşayan kim varsa hepsine eşit şekilde hizmet yapmak üzere göreve geliyoruz” şeklinde konuştu.