Büyükşehir çalışıyor, Aydın'a hizmet yağıyor: Alparslan Türkeş Bulvarı'nda kazı çalışmalarına başlandı Büyükşehir çalışıyor, Aydın'a hizmet yağıyor: Alparslan Türkeş Bulvarı'nda kazı çalışmalarına başlandı

31 Mart 2024 yerel seçimlere iki aydan az süre kalırken siyasette sular durulmuyor. Adaylığı açıklandığı ilk günden bu yana CHP İncirliova teşkilatı ile uyumlu çalışmaları gözlerden kaçmayan Osman Gökmen’in bir haber sitesinde, adaylıktan çekileceğine ve ilçe örgütüyle ters düştüğüne dair haber üzerine bir açıklamada bulundu.

CHP İncirliova Belediye Başkan Adayı Osman Gökmen yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı. “ Güçlüyüz , birlikteyiz sloganıyla çıktığımız bu yolda CHP İlçe Başkanımız Ümit Yaşar, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Merve Menderes ve partili üyelerimizle uyum içerisinde çalışıyoruz. İncirliova için neler yapacağımızı kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Bu süreç içerisinde hakkımızda yıpratıcı söylemler olacağını elbette biliyoruz. Nitekim bugün bir haber sitesinde meclis üyesi listesi konusundan kaynaklanan ve teşkilatımızın kaosa sürüklendiği konusunda çıkan haber tamamen asılsızdır. Bu yüzden adaylıktan çekileceğim gibi bir durum söz konusu değil. Bizler ekibimizle uyumlu ve sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Ortada meclis üyesi listesi krizi, başkalarının yanlış bilgilerle ortalığı bulandırma çabasından başka bir şey değildir. Kaldı ki bugün İncirliova İlçe Seçim Kuruluna CHP İncirliova İlçe Başkanımız Ümit Yaşar ile birlikte meclis üyesi listemizi teslim ettik. Teşkilatımızla olan birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmez. Asılsız çıkan haberlere ancak gülüp geçiyoruz. Bu bağlamda 31 Mart gecesine kadar dur durak vermeden çok çalışacağız. Bu seçimde kazandığımız zaman İncirliova için ne değerler katacağız herkes görecek.” İfadelerini kullandı.