“BELEDİYE İŞÇİLERİNİ ÇALIŞTIRDINIZ MI?”

Başkan Adayı Gökmen konuya ilişkin konuşmasını şöyle sürdürdü; “Aytekin Kaya, beş yıl içerisinde İncirliova’mızın 100 milyon değerindeki yerlerini satmıştır. Ve bu başkan kendini belediye başkan yardımcısı gibi tanıdan Sadık Kaya, İnciraltı Düğün Salonunu yaparken belediyenin kamyonlarını belediyenin kepçelerini, belediyenin işçilerini çalıştırdınız mı çalıştırmadınız mı? Sevgi Yolunda yaptığınız dükkanın ruhsatı var mı yok mu? Yurt dışına gittiğin fuarlarda İncirliova’nın incirini mi tanıttın. Belediyeyi mi tanıttın. İncirliova’yı mı tanıttın. Yoksa deve sucuğu deve sütü mü tanıttın soruyorum? Bak bu arkadaşlar AK Partiliyim diyorlar. Dinden bahsediyorlar. Müslümanlıktan bahsediyorlar ama İncirliova’nın kültür parkında balık restaurantında alkol satıyorlar alkol”

“BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI MISIN KUYUMCU MUSUN”

Mevcut Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın belediyeyi ilgilendiren birçok konuda muhatap olduğunun altını çizen Gökmen; “ Buradan yine soruyorum. Belediye giren arkadaşlar şunu söylüyor. İşçi alımında belediyede işçi çıkarılırken işi düştüğünde veya belediye mal alımında mal satımında herkesin bir tek sorumlusu var. Herkes şunu diyor Sadık Kaya’ya sor. Kardeşim sen belediye başkanı mısın? Yardımcı mısın? Kuyumcu musun? Nesin sen kardeşim? “ şeklinde konuştu.

“NEDEN ASMIYORSUN O BORÇLARI”

Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın Gürşat Kale’den görevi devraldıktan sonra İncirliova Belediyesi borçlarını afiş yapıp belediye hizmet binasına astığını hatırlatan Başkan Adayı Gökmen; “Ben bu meydanlardan tam bir aydan beri bağırıyorum. Kardeşim doğruysan dürüstsen O astığın pankartın aynısını belediyenin borcunu o meydana belediye hizmet binasına asmanı istiyoruz asmanı” dedi.

Kuşadası’nda unutulmaya yüz tutan sokak oyuncakları yeniden hayat buldu Kuşadası’nda unutulmaya yüz tutan sokak oyuncakları yeniden hayat buldu

“UTANMADAN OY İSTİYOR”

Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın geçmişte AK Parti ve Ülkücülere ağır ithamlarda bulunduğuna dikkat çeken Başkan Adayı Gökmen; “Bu başkan bir de yetmemiş gibi AK Partili kardeşlerime hırsız, Ülkücü kardeşlerime köpek O da yetmemiş gibi İncirliova Belediyesinde işten çıkardığı işçileri işten çıkarırken işten çıkardığı olay hırsızlıktı. Onlara damga vurdu. Şimdi utanmadan, sıkılmadan meydanlarda “Ben Cumhur İttifakının adayıyım” diyor bunlardan oy istiyor. Reva mıdır bu kardeşim reva mıdır?” dedi.

“HERKESLE KAVGALI”

Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın herkesle kavgalı olduğuna dikkat çeken Gökmen; “Bu arkadaş onunla kavga, bununla kavga, kadına küfür, ona yumruk buna yumruk, otuz tane davası var şuan mahkemede. Birkaç tanesinden ceza aldı. Ya kadına küfür eden adamdan belediye başkanı olur mu? ” dedi.