Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden Karacasu'da yol yapım çalışması Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden Karacasu'da yol yapım çalışması

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova Belediye Başkan Adayı Osman Gökmen, İncirliova Sanayi Sitesi ve Çarşı Camii önünde vatandaşlar ile hayır etkinliğinde buluştu. Miraç Kandili ve 6 Şubat Deprem şehitleri dolayısıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte tavuklu pilav dağıtan Gökmen, vatandaşlara hayırlı kandiller diledi.6 Şubat 2023 Depreminde hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı mesajı iletti. Hemşerileri ile bir bir sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyerek not almayı ihmal etmeyen Osman Gökmen'in cana yakın tavırları vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı.

Osman Gökmen’in katıldığı hayra eşi Gülgün Gökmen, CHP İncirliova İlçe Başkanı Ümit Yaşar, CHP Efeler Eski İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, CHP İncirliova İlçe Kadın Kolları Başkanı Merve Menderes ve çok sayıda partili eşlik etti.