CHP’li Dinç açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Başkan Zencirci, emeğin önemine dikkat çekti Başkan Zencirci, emeğin önemine dikkat çekti

Malum dünyanın en pahalı elektriğini biz kullanıyoruz. AKP sayesinde artık milletimiz 5 wattlık ampullerle vaziyeti idare etmeye çalışıyor. Ancak bakar mısınız; bir dünya elektrik faturası ödenmesine rağmen; her gün ama her gün Aydın’da onlarca mahallede elektrik kesintisine gidiliyor. Millette ne kettle, ne bulaşık ne de çamaşır makinası kalmadı. Gidip gelen elektrikler yüzünden bütün elektrikli cihazlarımız birer birer kullanılamaz hale geliyor.
Bu kadar fatura ödüyor olmamıza rağmen altyapıya 3 kuruşluk indirim dahi yapmayan AKP ve bunu yaptırmayı bile beceremeyen AKP Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın milletin elektriksiz kalması da, elektrikli cihazlarının yanıp kullanılamaz hale gelmesi de; ödenen fahiş elektrik faturaları da, zerre kadar önemli değil. Millet ne çekerse çeksin bunların kendi tekeri dönüyor ya gerisi hikâye. 
Mustafa Savaş; kostak kostak geziyorsun bari 1 Nisan’dan sonra dönüp gideceğin Ankara’da bu işe bir el at. Ezcümle bir kere olsun bir yaralı parmağa merhem ol.