Vatandaş yenisini alamıyor, tamire getiriyor Vatandaş yenisini alamıyor, tamire getiriyor
CHP'deki para sayma soruşturmasında Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve CHP Parti Meclis Üyesi Turgay Özcan ifade verdi. Bağışı topladıktan sonra pandemi sürecinin başladığını belirten Keskin, 'Arkadaşlarımdan aldığım ve il binasının satın alınması için topladığım paralara karşılık makbuz vermeyi düşünemedim” dedi. Özcan ise, 'Biz siyasetçiyiz. Toplumumuza hizmet etmek için partimize bir bina kazandırdık. Onu da herhangi bir yerden haram paralarla değil, her partilinin alın teriyle kazandığı helal paralarla elde ettik. Bundan onur duyuyoruz, gurur duyuyoruz' ifadelerini kullandı.

CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği öne sürülen ’para sayma’ görüntülerine ilişkin soruşturmada Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç şüpheli sıfatıyla savcılığa ifade verdi.

400 BİN LİRA BAĞIŞ TOPLAMIŞ

CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının yapılabilmesi için başlatılan, “Bir Tuğla da Sen Koy” kampanyasına 50 bin lira bağışta bulunduğunu söyleyen Keskin, 9 arkadaşından da toplamda 400 bin lira bağış topladığını belirtti. Muammer Keskin, “Paranın harcanması noktasında bütün sorumluluk CHP İstanbul İl Başkanlığına aittir. Paranın bana verilen adreste kime teslim edileceğini de söylemediler” dedi.

"MAKBUZ VERMEYİ DÜŞÜNMEDİM"

Yaptığı bağışın karşılığında makbuz almadığını söyleyen Keskin, “Zaten bağışları topladıktan kısa bir süre sonra pandemi süreci başladı. Çok kaotik bir süreçti. Bu süreçte arkadaşlarımdan aldığım ve il binasının satın alınması için topladığım paralara karşılık makbuz vermeyi düşünemedim” dedi.