CHP Nazilli İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Büyükşehir çalışıyor, Aydın'a hizmet yağıyor: Alparslan Türkeş Bulvarı'nda kazı çalışmalarına başlandı Büyükşehir çalışıyor, Aydın'a hizmet yağıyor: Alparslan Türkeş Bulvarı'nda kazı çalışmalarına başlandı

Millet ittifakından Belediye başkanı seçilen ve tamamen tarihsel olaylar nedeniyle bir anda AKP'ye geçen Kürşat Engin Özcan'ın geçtiğimiz günlerde baş rol olarak oynadığı yağmursuyu hattı isimli tiyatro oyunundaki konuştukları havada kaldı.
Nazilli halkını yine kandırmaya çalıştı. Yağmur suyu altyapısı yapıyorum diye çıktı meydana her yere pankartlar astı, sonucunda ortada no fol var ne yumurta nede bir yağmur suyu borusu döşemesi. Biz demiştik zaten hani nerede sizin yağmur suyu projeniz teknik hesaplarınız proje onaylarınız çıkın meydana bir gösterin diye hiçbir şey gösteremediler. Çünkü neden? Ortada bir proje yok, hesap yok, onay yok.
Tıpkı Nazilli halkını il yapacağız diye AKP'nin halkı kandırdıkları gibi yine kandırmaya çalıştılar. Sahi Nazilinin il olma işi ne oldu Kürşat Engin Özcan bir çık da konuş. İl oluyor muyuz olmuyor muyuz? Nazilli halkı size artık inanmıyor bu aldatmalarınıza, yalanlarınıza artık gülüyor dalga geçiyor bunu da 31 Mart'ta sandıkta sizi yollayıp gösterecek.