Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, partisinin Aydın İl Başkanlığı’nın Danışma Kurulu Toplantısı’nda konuştu.

Başkan Çerçioğlu Eğitimden Tasarruf Olmaz 7

Başkan Çerçioğlu, tasarruf tedbirlerinin kreşler için geçerli olmaması gerektiğini söyledi.

Başkan Çerçioğlu Eğitimden Tasarruf Olmaz 5

Başkan Çerçioğlu, “31 Mart’ta Aydın’da yine birinci parti olduk.

Başkan Çerçioğlu Eğitimden Tasarruf Olmaz 6

Ama en önemlisi Türkiye’de birinci partiydik. Aydın’daki en büyük başarı, elbette il başkanımız, il yönetim kurulu üyelerimiz, ilçe başkanlarımız ve tüm partili arkadaşlarımız sayesinde oldu.

Başkan Çerçioğlu Eğitimden Tasarruf Olmaz 2

Ama bu başarı kolay olmadı. Biz, 5 yıl boyunca belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle belediye meclis üyelerimizle, partili arkadaşlarımızla, gençlerimizle, kadınlarımızla çok çalıştık” dedi.

Başkan Çerçioğlu Eğitimden Tasarruf Olmaz 3

Aydın'da yakalandı! Henüz 19 yaşında Aydın'da yakalandı! Henüz 19 yaşında

Çerçioğlu, “Kısa süre önce özellikle belediyelere yönelik tasarruf tedbirleri başlığı altında belediyelerin kreş  bile açamaması gerçekten çok üzücü.

Başkan Çerçioğlu Eğitimden Tasarruf Olmaz 4

Bu tasarruf tedbirleri ülkemizde gerekli, ama kreş için geçerli olmamalı. Buradan tekrar sesleniyorum iktidar partisine tasarruf tedbirlerinde eğitimden tasarruf olmaz.

Başkan Çerçioğlu Eğitimden Tasarruf Olmaz 1

Geleceğimiz için, çocuklarımız için,  gençlerimiz için yarınlarımız için. Ama biz Cumhuriyet Halk Partili Belediyeler asla tasarruf tedbirlerinin arkasına sığınmayacağız” şeklinde konuştu.

Bu haber Haber Aydın editörleri tarafından derlenmiştir. İçerikle ilgili bilgiler açık kaynaklardan toplanmıştır.