ADM Elektrik AYDEM duyurdu: Söke’nin çok sayıda mahallesi elektriksiz kalacak ADM Elektrik AYDEM duyurdu: Söke’nin çok sayıda mahallesi elektriksiz kalacak
Olay, 6 Nisan’da saat 20.00 sıralarında Seyhan ilçesi Yeşilevler Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde meydana geldi. Mersin’de nakliye işini yaptıktan sonra evine dönen Ahmet Karatepe (28), bacağına kaynar su döken babaannesi Fatma Karatepe’nin yanına gitmek için motosikletiyle yola çıktı. Bu sırada caddedeki taksi durağının önünden geçen Karatepe, motosikletli 2 kişinin açtığı ateşte kurşunun hedefi oldu. Silahlardan çıkan kurşunlardan biri Karatepe’nin sırtına isabet etti. Karatepe kanlar içinde yere yığılırken, şüpheliler ise 15 el ateş ettikten sonra kaçtı. Olay, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

ŞÜPHELİLER BULUNAMADI

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Karatepe, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Karatepe’nin cenazesi, yakınları tarafından alınarak Kabasakal Mezarlığı’na defnedildi.