Olay, Cumhuriyet Mahallesi İzmir Bulvarı üzerindeki bir apartmanın ikinci katında bulunan güzellik merkezinde öğle saatlerinde meydana geldi.

Aydın'daki Güzellik Merkezinde Esrarengiz Yangın 1

Merkez Bankası Duyurdu: IBAN, EFT ve Havale İşlemlerinde Yeni Dönem Merkez Bankası Duyurdu: IBAN, EFT ve Havale İşlemlerinde Yeni Dönem

Edinilen bilgiye göre, S.Ç.'ye ait güzellik merkezinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Aydın'daki Güzellik Merkezinde Esrarengiz Yangın 5Güzellik merkezinden dumanların yükseldiğini fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Aydın'daki Güzellik Merkezinde Esrarengiz Yangın 2 İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangında müdahale etti.

Aydın'daki Güzellik Merkezinde Esrarengiz Yangın3Ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu yangın kontrol altına alındı.

Aydın'daki Güzellik Merkezinde Esrarengiz Yangın 4Tamamen yanan güzellik merkezi kullanılamaz hale geldi. Güzellik merkezinin yangın anında kapalı olması büyük facianın önüne geçerken, aynı binada 24 saat içerisinde çıkan 2'nci yangının çıkış nedeninin belirlenebilmesi için çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haber İhlas Haber Ajansı tarafından abonelerine servis edilmiştir. İçeriğe herhangi bir müdahale Haber Aydın tarafından yapılmamıştır.