Kuşadası’nda, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde görev yapan, yerli gemiler olan TCG Bozcaada Korveti ile TCG Alanya mayın avlama gemisi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, halkın ziyaretine açıldı.

Aydın'da Türk Donanmasının Gururu Savaş Gemileri Ziyarete Açıldı 7

Bamyanın fiyatı tepki çekti Bamyanın fiyatı tepki çekti

Vatandaşlar, Kuşadası Limanı’na demirleyen her iki savaş gemisini görmek için sabah saatlerinden itibaren girişte uzun kuyruklar oluşturdu.

Aydın'da Türk Donanmasının Gururu Savaş Gemileri Ziyarete Açıldı 6Gezi boyunca, Kuşadalılar harp gemileri hakkında merak ettikleri soruları sorma fırsatı da buldu.

Aydın'da Türk Donanmasının Gururu Savaş Gemileri Ziyarete Açıldı 4 Askeri personel sorulan soruları içtenlikle yanıtlarken, seyrüsefer cihazları hakkında da bilgiler verdi.

Aydın'da Türk Donanmasının Gururu Savaş Gemileri Ziyarete Açıldı 5Küçük yaştaki çocuklar özellikle TCG Bozcaada Korveti’nin güvertesinde bulunan SH-70 tipi Seahawk helikopterine yoğun ilgi gösterdi. Kuşadalılar gemilerin önünde bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Aydın'da Türk Donanmasının Gururu Savaş Gemileri Ziyarete Açıldı 3Aydın'da Türk Donanmasının Gururu Savaş Gemileri Ziyarete Açıldı 1Aydın'da Türk Donanmasının Gururu Savaş Gemileri Ziyarete Açıldı 2