Yerel seçimlere kısa bir süre kala, Aydın siyasetinde ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Kuşadası Belediye Meclis Üyesi İYİ Partili Volkan Alkış, CHP’yi İYİ Parti’ye müdahale etmekle suçladı. Halen Kuşadası Belediyesi encümeninde İYİ Partili üyenin görev almasını, kendisinin başkanvekilliği görevinde bile bulunmasını unutan Alkış, sesi titreyerek yaptığı açıklama ile şaşkınlık yarattı. 

Seçim yaklaştıkça İYİ Parti’nin durumunun Alkış ve diğer siyasetçiler tarafından daha iyi anlaşıldığını söyleyen vatandaşlar, “Ağlamaya başladıklarına göre çıkartacakları 1-2 meclis üyesinden de umudu kesmişler. CHP olmasaydı Aydın siyasetinde İYİ Parti’nin esamesi okunmazdı. Ömer Günel bunlara makam odası verdi, görev verdi. Bunlar seçime giderken nankörlük etmeyi tercih etti” ifadeleriyle tepki gösterdi. 

Başkan Tetik, Çerçioğlu’nu makamında ağırladı Başkan Tetik, Çerçioğlu’nu makamında ağırladı

Özer Kayalı ve Fatih Atay’a da tepki var

İYİ Parti’de Özer Kayalı ve Fatih Atay’a da vatandaşların tepkisi devam ediyor. Kayalı’nın bacanak-yenge-akraba ilişkileri ile İYİ Parti’yi yönetmeye çalıştığını söyleyen vatandaşlar, “Kuşadası tarihinin en başarısız, en beceriksiz siyasi kimliği Özer Kayalı ile İYİ Parti Türkiye’deki en düşük oyu alacak. Fatih Atay ile artık dünya turuna çıkarlar. Fatih Atay’ın hakkındaki onca iddia ile aday yapılması zaten saçmalıktı. CHP’nin istemediklerini biz topladık” ifadelerini kullandı.