Bu marka telefonların ekranları ücretsiz değiştiriliyor Bu marka telefonların ekranları ücretsiz değiştiriliyor
Asus, CES 2024'te oyunculara yönelik yeni ürünü ROG Centra Gerçekten Kablosuz Speednova oyun kulaklıklarını tanıttı. Bu yenilikçi kulaklıklar, özellikle düşük gecikme süresi sunması açısından dikkat çekiyor. Çünkü hem standart Bluetooth bağlantısına hem de 2.4 GHz Speednova kablosuz teknolojisine sahipler. Bu teknoloji, bir USB-C kablosuz alıcı aracılığıyla mümkün oluyor ve özellikle oyun oynarken önemli bir avantaj sağlıyor.

ROG TWS Speednova'nın bir diğer önemli özelliği ise, yüksek kaliteli ses deneyimi sunması. 24-bit 96 kHz ses çözünürlüğüne ulaşabilen bu model, LC3+ kodeği ve Dirac Opteo teknolojisi sayesinde ses kalitesini önemli ölçüde artırıyor. Ayrıca, kulaklıkların hem Bluetooth hem de 2.4 GHz bağlantıları üzerinden aynı anda bağlanabilmesine olanak tanıyan 'hibrit çok noktalı' özelliğine de sahip.

Kullanıcı deneyimini daha da iyileştiren bir başka özellik ise, adaptif aktif gürültü engelleme (ANC) teknolojisi. Bu teknoloji, kulaklıkların kullanıcının kulak kanalı şekline ve kulaklık uyumuna göre ANC seviyesini otomatik olarak ayarlamasını sağlıyor. Böylece 31dB'e kadar gürültü engelleme sunabiliyor. Kulaklıklar ayrıca çevresel koşullara göre gürültü engelleme ve çevre sesini ayarlayabilen bir 'Otomatik Mod'a da sahip.

Ses girişi konusunda da yenilikçi olan ROG TWS Speednova, kullanıcının sesini çevresel gürültülerden izole edebilmek için hava iletkenliği ve kemik iletkenliği mikrofonları kullanıyor. Bluetooth bağlantısıyla 46 saat, 2.4 GHz bağlantısıyla 36 saat pil ömrü sunan bu kulaklıklar, kullanıcıların kişiselleştirebildiği ASUS Aura RGB aydınlatmasıyla da göze çarpıyor. Su sıçramalarına karşı dayanıklı olan kulaklıklar, kablosuz şarj özelliğiyle de kolaylık sağlıyor.

Çin pazarında ön siparişe sunulan bu ürünler, yakın zamanda 1.499 yuan (yaklaşık 210$) fiyat etiketiyle uluslararası alanda da satışa çıkacak. Oyunseverler için düşük gecikme süresi, yüksek kaliteli ses ve gelişmiş gürültü engelleme gibi özelliklerle donatılmış olan ROG TWS Speednova, oyun deneyimini üst düzeye taşımayı vaat ediyor.