Aydın’da deprem.. Sallandık Aydın’da deprem.. Sallandık
Geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden Zafer Algöz babasın hayatını kaybettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Anne babasının fotograflarını paylayan Algöz'e ünü isimlerden de başsağlığı mesajları geldi.

Oyuncu Zafer Algöz, 24 gün arayla 2 büyük acı yaşadı. Annesi Güner Algöz’ün ardından babası Cevdet Algöz de yaşamını yitirdi. Ünlü oyuncu acı haberi ‘’65 yıllık aşıklar cennette buluştular’’ sözleriyle duyurdu.

Aralarında Erşan Kuneri, Muhteşem İkili, Tutunamayanlar, Karakomik Filmler, Börü, İntikam, Ali Baba ve 7 Cüceler, Yahşi Batı, Beni Böyle Sev, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’nin de bulunduğu birçok dizi ve filmde yer alan 61 yaşındaki oyuncu Zafer Algöz peş peşe iki büyük acıyı yaşadı.

GÜNLER ÖNCE ANNESİNİ TOPRAĞA VERDİ

Ünlü oyuncu Zafer Algöz'ün, Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde yaşayan annesi Güner Algöz geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede vefat etmişti.

83 yaşında hayata veda eden annesinin acı haberini Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla duyuran Algöz, ‘’Ailemizin ulu çınarı, Sevgili Annemiz Güner Algöz’ü kaybettik…Acımız büyük, tüm sevenlerinin başı sağ olsun’’ mesajını yazmıştı. Güner Algöz, Geriş Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanmıştı. Zafer Algöz’ü dostları Cem Yılmaz, Bülent Şakrak, Can Yılmaz ve Çağlar Çorumlu yalnız bırakmamıştı.

24 GÜN SONRA DA BABASI YAŞAMINI YİTİRDİ

Zafer Algöz’ün bu kez de babası Cevdet Algöz hayatını kaybetti. Annesinin vefatından günler sonra babasını da kaybeden ünlü oyuncu, acı haberi sosyal medyadan yaptığı ‘’Başımız sağ olsun…Sevgili Annemiz’in ardından 24 gün sonra Babamız Cevdet Algözü de kaybettik…’’ şeklindeki sözleriyle duyurdu.

‘AŞIKLAR CENNETTE BULUŞTULAR’

Babasının cenaze töreni bilgilerini anne ve babasının yer aldığı karelere duyuran Algöz ‘’65 yıllık aşıklar Cennette buluştular…

Cekko Babamızı 4-Nisan-Perşembe öğle namazını müteakiben Balıkesir Burhaniye Koca camiinden uğurlayacağız. Geriş kabristanında defnedeceğiz. Sevenlerinin başı sağ olsun. Rabbim mekanını cennet eylesin.’’ Sözlerini kullandı.

Zafer Algöz’ün paylaşımına ünlü isimler de başsağlığı mesajları yağdırdı. Algöz’ün anne ve babasıyla olan karelerine Sunay Akın ‘’Sabırlar dilerim canım kardeşim, çok üzgünüm…’’, Mert Fırat ‘’ Mekanları cennet olsun. Başınız sağ olsun abi. Sabırlar diliyorum’’, Pamela ‘’ Başınız sağolsun sabırlar dilerim’’ mesajını yazdı.