5 mahalleye 1 yıl içinde 4’er derslikli 5 kreş yapacaklarının müjdesini veren CHP Efeler Adayı Anıl Yetişkin “çocuklarımızın eğitimi bizim için çok önemli, inşa ederek hizmete alacağımız 5 kreş ile yüzlerce çocuğumuz modern şartlarda eğitimlerini alacak” dedi.

Kuşadası’nda unutulmaya yüz tutan sokak oyuncakları yeniden hayat buldu Kuşadası’nda unutulmaya yüz tutan sokak oyuncakları yeniden hayat buldu

55 milyon lira yatırım maliyeti olan projeyi, göreve gelir gelmez başlatacağının altını çizen Anıl Yetişkin, “ilk yıl yapacağımız 5 kreşin sayısını her yıl artırmaya devam edeceğiz. AKP tarafından kapatılan beldelerimizdeki çocuklarımız en modern eğitimi almayı hak ediyor, görev dönemimizde çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız ve emeklilerimiz gibi toplum gruplarına en modern hizmeti biz vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu projeyle hem çocukların, hem anne babaların hayatını kolaylaştıracaklarını ifade eden Yetişkin, “bu vesileyle beldelerimizde istihdamı da arttırıyoruz, hayatın her alanında projeleri bir bir hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.