Aydın Büyükşehir Belediyesi pırıl pırıl bir Aydın için çalışmalarını 24 saat sürdürüyor Aydın Büyükşehir Belediyesi pırıl pırıl bir Aydın için çalışmalarını 24 saat sürdürüyor

CHP’li Dinç açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Ah Mustafa Savaş ah. Bu kadar erken havlu atmak bu sefer size yaramadı. Bütün tuşlara basayım derken hata üzerine hata veriyorsunuz, böyle algı yapmak bir milletvekiline hiç yakışıyor mu ?
Ne diyordu Mustafa Savaş; ulaşım master planı yapacağım. 
Sonra ne oldu? Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 yıl evvel yapımına başlandığı ve planın tamamlandığı geçen hafta, Büyükşehir Belediye Meclisi’ne planın sunulmasıyla ortaya çıkıverdi.
Üstelik literatürdeki adını “Ulaşım Master Planı” değil, yerli ve mili kelimelerle 2019’da AKP hükümetinin yaptığı yönetmelik değişikliği ile “Ulaşım Ana Planı” olduğunu bilmediğiniz de ortaya çıktı.
“Tamam Mustafa Savaş” hatırınızı mı kıracağız siz master plan diyedurun.
Odaların niye haberi yok demişsiniz ya hani bir de; gerçekten hiçbir şey bilmediğinizi itiraf ediyorsunuz! Vahim bir durum!
O plan için 94 kamu kurumu, meslek odası ve STK’nın görüşüne başvuruldu. Açın sorun Şoförler Odasına. Size laf anlatmak hakikaten zor. Akıl hocalarınız kimlerse söyleyin, o planın resmi kabulü de 12 Şubat’ta yapılıp ilk gelen meclise sunulmuş. Yani resmen birileri sizi kandırmış.
Ah Mustafa Savaş ah… O tarihleri nereden çıkardınız.
Tabi bu planla güzergâh kalibrasyonlarının yapıldığını, yeni birçok ulaşım güzergâhının da önerildiğini falan anlatacağım ama sizde bunu anlayacak teknik bir yeterlilik olmadığını düşündüğüm için yormayacağım kendimi… 
Ama siz gelin şu PTT’nin, yıkılan 2 Emniyet Binasının, yıkılan Huzurevinin, taşınacak olan Hastanelerin yerleri ne olacak, onu bir söyleyin artık. Ha yağmacı arıyorsanız da mensubu olduğunuz AKP İktidarına bir dönüp bakın isterseniz, Cumhuriyetin kazanımı olan KİT’ler neden satılmış, Komisyon Başkanlığını kim yapıyormuş açıklayıverin Millete. Sahi siz de mal varlığınızı bir açıklasanız da neyiniz varmış neyiniz yokmuş biz de, Aydın Halkı da, Kamuoyu da bir görsün Sayın Savaş.
Görünen o ki; yapılan çalışmalar, üretilen eserler çok sinirinizi bozuyor. Sinirlenmeyin Sayın Savaş, kaldı 10 gün. 
31 Mart Pazar günü içersiniz papatya çayınızı mışıl mışıl uyuya uyuya gidersiniz Ankara’ya.
Mustafa DİNÇ
CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı