Cumhuriyet Halk Partisi Efeler Gençlik Kolları Başkanı İhsan Artuğ Akosman, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Oğuz Kendirlioğlu’na tepki gösterdi. Akosman, “ Ama merak etmeyin, beceriksizliklerinizin cevabını bu halk size 31 Mart'ta bir kez daha verecek. 2 kere kaybeden Mustafa Savaş abiniz 3. mağlubiyeti de yaşayacak, bir daha dönmemek üzere Ankara'ya yolcu edilecek” dedi.

CHP’li Akosman açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

AKP'nin Efeler İlçe Başkanı olduğu çeşitli internet sitelerinde yazan fakat zat-ı muhteremi kimse tarafından tanınmayan, düne kadar sokağa çıkmaya korkar haldeyken bugün aday abilerinin gölgesinde orada burada boy göstermeye başlayan Oğuz Kendirlioğlu isimli zat çıkmış ve boyundan büyük açıklamalar yapmaya kalkışmış. Biz bu açıklamaları okurken çok güldük, sağolsunlar kendileri yine AKP'li olmanın ne demek olduğunu adeta bize sergilemişler.

Bak Oğuz efendi, senin o çıkmaktan korktuğun sokaklarda biz her gün dolaşıyoruz, Efeler'de basılmadık taş, sıkılmadık el bırakmıyoruz. Senin o yüzlerine bakmaya utandığın insanlar var ya, biz onlarla her gün konuşuyor, dertlerini dinliyoruz. Yani senin anlayacağın biz siyaseti sizler gibi sırça köşklerimizden, saraylarımızdan değil sokaklarda koşturarak, sahada vatandaşlarımızla konuşarak yapıyoruz.

Bak ben sana biraz vatandaşın gündemini, gerçeklerini anlatayım da duy;

Beceriksiz ekonomi politikalarınız vatandaşı bitirdi. Hayat pahalılığı, döviz aldı başını yürüdü, açlık sınırı 22 bin liraya dayandı. Gençlerimiz işsizlikle boğuşurken yaşlılarımız açlıkla mücadele eder hale geldi. Yani senin anlayacağın o öve öve bitiremediğiniz asgari ücret zammı çoktan eridi gitti, emekliler için 'MÜJDE' diye açıkladığınız %5'lik zam vatandaşlarımıza sizin gerçek yüzünüzü bir kez daha gösterdi. 2024 yılının bu ilk günlerinde de pazarlar boş kaldı, hem hemşehrilerimiz hem esnaflarımız hem de üreticilerimiz evine ne ekmek götürebildi, ne de çocuklarının cebine harçlık koyabildi.

Hani ahkam kesmeye çalışıyorsunuz ya, "Şöyle belediyecilik yapacağız', 'Böyle projeler üreteceğiz' diye, vatandaşlarımızın sizin bu sözlerinize artık karnı tok. Bu halk biliyor ki sizlere 2 koyun versek siz daha onları güdemezsiniz; birini oturur kendiniz yersiniz, birini de 'Bu da yediğimizin vergisi' der kendi evinize götürürsünüz! Sizin neyinize belediyecilik, sizin neyinize siyaset! Sizin için varsa yoksa şatafat, lüks, ZAM...

Ama merak etmeyin, beceriksizliklerinizin cevabını bu halk size 31 Mart'ta bir kez daha verecek. 2 kere kaybeden Mustafa Savaş abiniz 3. mağlubiyeti de yaşayacak, bir daha dönmemek üzere Ankara'ya yolcu edilecek. Kurmaya çalıştığınız kara düzen hayallerde kalacak, bu halk bir kez daha kendisine hizmet edenden yana olduğunu gösterecek!

İhsan Artuğ Akosman

Başkan Yetişkin dünya çocuklarını ağırladı Başkan Yetişkin dünya çocuklarını ağırladı

CHP Efeler Gençlik Kolları Başkanı