Akbank yeni kampanyasını resmi web sitesi üzerinden duyurarak, kampanaya detaylarını şu şekilde açıkladı;

Akbank Mobil üzerinden alınan kod ile LoungeMe uygulaması aracılığıyla dünyada 300’den fazla havalimanında geçerli ve yıllık 5 giriş hakkı elde edilen Explorer paketinin  ücretsiz olacağı bilgisi verildi.

Akbank müşterilerinin söz konusu kampanyadan yararlanabilmesi için Akbank Mobil üzerinden “Black Plus Programı Havalimanı Ayrıcalıkları” kampanyasına katılım sağlaması gerekmektedir.

Akbank tarafından yayınlanan duyuruya göre, kampanyaya katılım şartları şu şekilde yer alıyor;

Akbank Mobil uygulaması üzerinden kampanyalar menüsündeki “Wings Dünyası” programı altında yer alan “Black Plus Programı Havalimanı Ayrıcalıkları” kampanyasına katılım sağlayarak kod alan banka müşterileri, LoungeMe uygulaması üzerinden üyelik oluşturması ve akabinde karşına gelen ödeme ekranına indirim kodunu girmesi gerekmektedir. Söz konusu “kod” sadece “Explorer” paket satın alımı için geçerli olacaktır.

Kampanyaya katılım sağlayan banka müşterileri, ücretsiz satın alma işlemi esnasında, QR kodunu ya da kodun altındaki numarayı Lounge personeline göstererek giriş yapabilir. Söz konusu kampanya dahilinde her müşteri için sadece yılda 5 ücretsiz giriş hakkı sunulmaktadır. Ücretsiz giriş hakkı, kampanya dahilinde ilk kullanılan tarihten itibaren, bir yıl sonra yenilenecektir.

Akbank tarafından sunulan bu avantajdan banka müşterileri bir misafiri ile birlikte de yararlanabilir.

Lounge ayrıcalığı birçok hava alanında geçerliği bulunmaktadır.

Akbank Mobil aracılığıyla alınan kod sadece LoungeMe uygulaması üzerinden yapılan işlemeler için geçerli olacaktır.

Kullanımlar sonrası kalan haklar öğrenmek isteyen müşteriler LoungeMe uygulaması üzerinde yer alan profil alanından kalan kullanım hakkını öğrenebilir. Ayrıca bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilebilir.

Akbank tarafından müşterilerine sunulan ücretsiz uygulama dahilinde yer alan daha kapsamlı bilgilere Akbank internet sitesi aracılığıyla ya da mobil bankacılık üzerinden ulaşabilirsiniz.