Bakan Ersoy’un katıldığı turizm sektör toplantısında konuşan AK Parti Didim Belediye Başkan Adayı Kadri Kabak, Didim’in ülke turizmi için önemine değindi. AK Partili Kadri Kabak, “Çok önemli bir turizm destinasyonu olan ilçemiz, 402 kilometrekarelik alanı, 93.7 kilometrelik sahil şeridi ile bugüne kadar 2006 yılında turizm kenti ilan edilmesinden bu yana siz çok değerli turizmcilerin yatırımları ve katkıları ile belirli bir mesafeyi kat etti. Ancak bunlar yeterli değil. Gökyüzünün altındaki en güzel yeryüzünü tarif eden bir kent olan ilçemizi aslında gerçek bir turizm kenti olabilmesinin önünde hiçbir engel yok. Yeter ki biz bu süreci birlikte, el birliği ile, ortak akılla belirli bir mesafeye getirebilelim” dedi.

“Bu süreç bakanlığımızın radarına girmiş durumdadır”

Turizm sektörünün sıkıntılarını bildiklerini söyleyen Kadri Kabak, “Tabi ki turizm sektörünün önemli meseleleri var, önemli sıkıntıları var. Aslında yapılabilecek birçok husus söz konusu. Hepimiz çok daha iyi biliyoruz ki; tüm sahil şeritlerimiz içerisinde yeni bir turizm destinasyonu oluşturulabilecek nadir, belki de tek ilçelerden biriyiz” dedi.

Büyükşehir'den 'hizmet' devri Büyükşehir'den 'hizmet' devri

Didim’in bakanlığın radarına girdiğini söyleyen AK Parti’nin Didim Belediye Başkan Adayı Kadri Kabak, “Bu süreç bakanlığımızın radarına girmiş durumdadır.

Bakanlığımızın katkıları, destekleri bugün görüldüğü gibi, Sayın Bakanımızın ilçemizi onurlandırmasıyla birlikte çok çok daha güçlü bir düzeye katkı sunacaktır. Kalkınmanın yerelden başladığı bir alanda, gerçek bir turizm kentini birlikte inşa edebilmek için yollardayız, bu yönde çalışmalarımızı, hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki süreçte de yapacaklarımızı sizlerle birlikte paylaşmış olacağız” şeklinde konuştu.

 
Editör: Haber Merkezi