Osman Gökmen , Acarlar mahallesinde CHP Aydın Milletvekilli Evrim Karakoz, CHP İncirliova İlçe Teşkilatları ve partililerinde katılımıyla Pazar esnafı ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Pazar esnafını tek tek dolaşan Gökmen, projelerini anlattı, Projelerini hayata geçirmek için esnaf ve vatandaşlardan destek istedi. 

Yaptığı seçim gezilerinde vatandaşların  yoğun ilgisi ile karşılaşan Gökmen ,Acarlar mahallesine Aydın Büyükşehir Belediyesinin de desteğiyle daha çok hizmet geleceğini, Acarlar mahallesinin yatırımlara doyacağını kaydetti.

Tatilcilerin araç kuyruğunun sonu görünmüyor Tatilcilerin araç kuyruğunun sonu görünmüyor

GÖKMEN : “BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ”

CHP İncirliova Belediye Başkan Adayı Osman Gökmen “Acarlar mahallesi esnaf ve sanatkarı bizim için son derece önemli. İncirliova  ilçemizin ekonomisinin önemli bir gücü olan Acarlar esnaflarımızla işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Ortak akılla, Acarlar için birlikte çalışmanın bereketini hep birlikte devam ettirmek istiyoruz. Özellikle hal esnafımızın  beklentileri ve taleplerine bugüne dek kayıtsız kalmadık bugünden sonra da kalmayacağız. Esnafımızın her daim yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Seçimlerden önce söz verdiğimiz Acarlar- Sandıklı sıcak asfalt kaplamasının öne çekilmesi kendilerinin istediği en çok istekti. Aydın Büyükşehir Belediyemiz ricamızı kırmadı ve 2024 yatırımları içerisinde olan çalışmayı öne aldı. Yol tamamlandığında özellikle bu yolu kullanan mahalle sakinlerimiz rahata kavuşacak. Güçlü birlikteliğimiz  daim olsun” dedi.

Acarlar mahallesi sakinleri kazandırılacak önemli projeler hakkında fikir alışverişinde bulunurken yeni dönemdeki beklentilerini dile getirdiler. Acarlar-Sandıklı sıcak asfalt kaplaması çalışmasını daha belediye başkanı olmadan başlatan CHP İncirliova Belediye Başkan Adayı Osman Gökmen’e ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler.