17:26 Genel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Hüseyin Yıldız, Evrim Karakoz, İl Başkanı Hikmet Saatçı ve Efeler İlçe Başkanı Süha Bayırlı, yeniden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.

17:16 Genel

İzmir Valiliği, yaptığı İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı’nda, Kuşadasıspor ile Bornova 1877 arasında bugün oynanacak Play-Off maçına, ‘güvenlik’ gerekçesiyle siyah-beyazlı kulübün taraftarlarının alınmamasına karar verdi. Bunun üzerine bir açıklama yapan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “Kuşadasıspor taraftarlarının en doğal sportif hakkının gasp edildiği bu kararın  acil olarak geri çekilmesini talep ediyoruz” dedi.

16:25 Genel

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan, Türkiye Barolar Birliği Saymanı Gökhan Bozkurt, Aydın Barosu Başkanı Sezgin Çetin ve beraberindeki heyet, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

16:13 Genel

Aydın'ın Germencik ilçesinde jandarma ekipleri tarafından traktör sürücülerine ROPS sistemi ve reflektör konularında bilgilendirildi.

16:07 Genel

Aydın’da jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda kimlik bildirmeyen ve kabahatler kanuna göre suç işleyen 11 şahsa idari para cezası uygulandı.

16:00 Genel

Aydın'da jandarma ekipleri tarafından 17-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında 205 aranan şahıs kıskıvrak yakalandı.

15:51 Genel

Aydın'ın Efeler ilçesinde seyir halindeyken kırmızı ışıkta duran ticari araca, arkadan çarpan motosiklet sürücüsü yaralandı.

15:43 Genel

Aydın Beşparmak Dağları (Latmos) bölgesinde yer alan ve antik kentleri birbirine bağlayan yaklaşık 2 bin 500 yıllık taş döşeme antik yolun bir kısmına dökülen beton kaplama, doğaseverleri harekete geçirdi. Doğaseverler tarafından yapılan müracaatın ardından yolun korunması ve yapılan tahribatın düzeltilmesi için karar alındı.

11:03 Genel

Aydın’ın elektrik dağıtım firması ADM Elektrik tarafından yapılan duyuruya göre 5 Mayıs Pazar günü Aydın’ın Didim ilçesinde çok sayıda mahalleye elektrik verilemeyecek.

10:54 Genel

Aydın'ın Efeler ilçesinde otomobille motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.