Aydın’da tvDen isimli televizyonun sunucusu ve yöneticisi Emin Aydın’ın iftira içerikli yayınları devam ediyor.

E hepimiz biliyoruz ki; kendisi iddialarının arkasında duramamıştı. Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı kendisini çağırmış, nedir kardeşim bunlar diye sormuş, bizimki de ‘E ben sağdan soldan öyle duydum, mahalle dedikodusuydu’ mealinde ifade vermişti.

Sonra biz de ‘Ekranda aslan, adliyede kedi’ diye haber paylaşmıştık.

Her gün çıkıyor, iftiralarına bir yenisini daha ekliyor. İzleyeni yok, dinleyeni yok..

Ben de izlemesem 10 kişi.

Her neyse.. 2019 yerel seçimlerinde Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ı destekleyen Denge Gazetesi ve Emin Aydın alınan hezimet sonucunda taraflı, yanlı ve iftira haberleri yapmaktan çekinmiyorlar.

Aydın kamuoyunda son günlerde ortaya atılan iddialar ise günlerdir süren yanlı ve taraflı yayının neden olduğunu ortaya koyuyor.

Aydın siyasi kulislerinde konuşulan en önemli iddia, ‘Mustafa Savaş’ın 3.kez Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun karşısına aday olarak çıkacağı’ iddiası

AK Partili muhaliflerin sıklıkla dillendirdiği bu iddiaya ek olarak, Denge Gazetesi’nin görevinin 3 senelik süreçte Mustafa Savaş lehine yayın ve haber algısı yaratıp, Çerçioğlu’nu ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni yıpratmak olduğu iddiası var.

Aslında kendileri de bunların tamamen hayal olduğunu biliyorlar. Ne iddialarının dayanağı var, ne de Aydın’da seçim kazanma ihtimalleri var.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafsız yapılan tüm anketlerde zirveyi bırakmazken, pandemi döneminde Aydın halkına sağlamış olduğu hizmetler ve sosyal yardımlarla gönüllerde taht kurmaya devam ediyor.

İddialara bakılırsa; Mustafa Savaş ve Emin Aydın bundan sonraki süreçte birçok haber ve algının organizasyonunda beraber olacakları görünüyor.

Ne diyelim, Allah mutlu, mesut etsin.

Ne bu memleketin insanı Emin Aydın’ın yalanına inanır, ne de gider Mustafa Savaş’a oy verir.

Anlaşılan o ki, Emin Aydın bu kafayla gittiği sürece sık sık cinayet masasına ifade vermeye gidecek.