Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu, yerel seçimlerin üzerinden henüz dört ay geçmesine rağmen halkı için önemli projelere imza atmaya devam ediyor.

Aydın halkının büyük desteği ile Başkanlık koltuğunda oturmaya devam eden Çerçioğlu, 2019 yerel seçimlerinde adeta rekor kırmıştı. %54 oy oranı ile rakibini silindir gibi ezen Topuklu Efe hizmetleriyle vatandaşın yüzünü güldürüyor.

Önümüzdeki seçimlerde bu oy oranının %65’in üstüne çıkacağından kimsenin şüphesi olmasın.

Yerel seçimlerde Özlem Çerçioğlu’nu yenmek adına bir çok yalan dolanın içine giren rakipleri “kumpas” iddiaları ile karşı karşıya kalmıştı.

Sözde bir gazeteciyi cezaevine gönderip, seçimlerin üzerine gölge düşürülmeye çalışıldığı mahkeme salonlarında yankılanmıştı.

Seçimlerde halkın desteğini almak yerine “kumpas” kurmak, bel altı siyaset yapmanın cezası silindir gibi ezilmek oldu. Bu yaşananlardan bihaber olan Çerçioğlu, halkı ile omuz omuza rekor üstüne rekor kırdı. Tarih yapılan kumpasları da hainlikleri de bir bir yazacak.

Duyuyoruz hala kumpas peşindeler.

Sözde gazetecilere randevu alıp cezaevlerine gönderenler tarih karşısında hesap verecekler.

Bazı sözde kalemler, kendi şahsi çıkarları uğruna bir milyon nüfuslu Aydın ilinin Başkanına halen daha kumpas kurmak niyetindeler.

Allah’ın sopası yok.. Halkın tokadını yiyen ahlaksızlar, Hakk’ın gazabından kaçamayacaklar.