Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın 2014 yerel seçimlerinde belediye başkan adaylığı sürecinde en önemli destekçisi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu olmuştu.

Topuklu Efe; Kayalı’yı adeta yoktan var etmişti.

Başkanlığa giden süreçte de tam destek vermişti.

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan kadar olmada da (Özakcan’ı tam anlamıyla küllerinden yaratmıştı) Kayalı’da Çerçioğlu’na çok büyük vefa borçlu.

Ancak; sayın Kayalı da sayın Özakcan gibi; siyasi ayak oyunlarıyla sayın Çerçioğlu’na 4 yıldır yapmadığını bırakmadı. Özakcan ve Kayalı ikilisinin Çerçioğlu’na yönelik

gizli plânları yaz yaz bitmez. Kayalı’nın; TARİŞ Alanı konusunda takındığı tavır, izlediği yol, siyasi duruş tam anlamıyla rezalet.

TARİŞ Platformu adı altındaki oluşumun en büyük destekçileri arasında AKP ve MHP’nin yanısıra

başka siyasi partiler var! Ana sponsor tabiiki de Kayalı...

Platforma yani CHP karşıtı AKP ve MHP’ye ve de diğer siyasi partilere gizliden gizliye verdiği desteklerini bir bir ortaya çıkardığımız hatta belgelediğimiz için de artık ulu orta görüntü veriyor.

Önce;

platformun çarşamba günü yapmayı düşündüğü toplantının Belediye Düğün Salonunda yapılmasına müsaade etmeyerek; “Ben bu oluşumun destekçisi de değilim yanında da değilim. CHP’li bir belediye yönetimi olarak, CHP’li büyükşehir belediyesine karşı örgütlenmiş böylesi bir oluşumun değirmenine su taşımam yakışık almaz” mesajı vermeye çalıştı.

Sonra;

platformun imza kampanyasına izin verdiği resmî yazıyla belgelendi.

Sonra da;

mensubu olduğu partinin CHP’li büyükşehir belediyesini ve de Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu

karalayan yayınlar içeren platformun gazetesinin dağıtımına ev sahipliği yapmaktan çekinmedi ve

platform üyelerine ARYA’nın işlettiği Pusula Restoran’ı tahsis etti. Düğün salonunu platforma tahsis etmeyen Kayalı artık kartlarını açık oynuyor. Deşifre oldu ve şimdi de işi pişkinliğe çevirdi.

Sayın KAYALI

Unutma ki; saç kızar, hamur biter! iş düzelir, ömür biter! En önemlisi de kimsenin yaptığı kimsenin  yanına kâr kalmaz. CHP Genel Merkezi de CHP tabanı da yaptığın vefasızlığı ve de AKP ile MHP’yle kol kola Aydın Büyükşehir Belediyesi TARİŞ Alanı projesine karşı yürüttüğün işbirlikçi siyaseti affetmez.