Polat Bora Mersin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Bakın an itibariyle dolar 16 lirayı aştı. Korkarım bunlar bu sistemle giderse 17’yi, 20’yi de gösterecekler. Bakın hala konuşuyor, hala zaman zaman sözde medyaya demeç verecek yüzü buluyorlar kendilerinde. Dün de AKP il başkanı çıkıp sözde gündem değiştirmeye çalışmış.
Bak Ömer Efendi, bu şehirde Aydın Büyükşehir Belediye’si kurulduğunda 70’e yakın köyde su yoktu. 15 günde bir su alan köylerimiz vardı. Bugün çok şükür bu şehirde su sorunu yok.
Büyükşehir ile köylerimiz, köy yollarımız sıcak asfaltla tanıştı. Hizmet geldi hizmet.
Sarı civcivlerimize devlet destek veriyor demişsin. Bu kadar desteksiz atılır mı yahu. Aç bakanlığa sor, iktidar partisi il başkanısın, bir delikli kör kuruş nasip mi acaba büyükşehire? Bilgisiz misin, gerçeği saptırmak mı derdin onu anlayalım?
Memleketi bitpazarına çevirdiniz. Bununla övünüyorsunuz ya.
Koca ülke topuğumuza çıkmayacak ülkelerin spotçular çarşısına döndü. Millet yoksulluktan kırılıyor. Millet eczaneden ilacını, fırından ekmeğini, marketten sütünü alamayacak durumda. Bu kadar mı keyfiniz yerinde? Bu kadar mı gözünüze perde indi sizin?
Ömer Özmen, şimdi size diyeceğim, susun susun artık ve şu sandığı getirip bir an evvel koyun önüne milletin. Bakın neler olacak ne sürprizler hazırladı millet size.