Adana'da ağabeyinin evli olduğu Emine Pala’ya (23) “Benim olacaksın, yoksa ölürsün” dediği öne sürülen Aziz Pala isimli erkek (33), yaşanan arbedede 7’nci kattaki evin penceresinden düşerek öldü.

Bir süre önce cezaevinden çıkan Aziz Pala, ağabeyi Ahmet Pala’nın evinde kalmaya başladı. Bugün sabah saatlerinde ağabeyinin evli olduğu Emine Pala’nın yanına giderek “Benim olacaksın, yoksa ölürsün” sözleriyle ölüm tehdidinde bulundu. Emine Pala'nın haber vermesi üzerine Ahmet Pala da eve geldi. Bu sırada yaşanan arbedede Aziz Pala, 7’nci kattaki evin penceresinden düştü.

İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, Aziz Pala’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Pala’nın cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri ise Emine Pala’yı gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen ve boynunda kesiler olduğu görülen Emine Pala'nın, emniyetteki ilk ifadesinde, kayınbiraderinin intihar ettiğini söylediği öğrenildi.

Aziz Pala’nın ölüm nedeni yapılan çalışmanın ardından belirlenecek.