Haber Aydın’a Google News'te abone olun

CHP için 'lanet parti', CHP'lilere yönelik ise 'Bunları asmak şart' diyen AKP'li Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Navi Çokan hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık ve CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı, CHP için “lanet parti”, CHP’liler için de "bunları asmak şart" diyen AKP’li Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Navi Çokan hakkında suç duyurusunda bulundu.

CHP, beş gün önce sosyal medya hesabı üzerinden CHP ve CHP’liler için “lanet parti” ve “bunları asmak şart” gibi skandal açıklamalar yapan AKP’li Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Navi Çokan hakkında suç duyurusunda bulundu. CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, CHP Şanlıurfa il ve ilçe başkanları ile birlikte suç duyurusunda bulunduktan sonra, açıklama yaptı.

Aydınlık, açıklamasında, "O gün, o gücü nereden bulduysa, o hadsizliği nereden gördüyse onu bilmiyorum, böyle bir açıklama yapmış. Gönül isterdi ki belediye başkanımız, bu beş günlük süreç içerisinde bu şahsı görevden alsın, ama almadı. Ne bir özgür dileme var, ne bir görevden alma var" ifadelerini kullandı.

Aydınlık, şöyle devam etti: "Bugün teşkilat olarak buraya gelerek bu kişi hakkında suç duyurusunda bulunduk. Adalet herkes için vardır. Bu hadsiz insana da fazla bir şey dememiz gerekmiyor. Çünkü haddini bilmeyen, kendini bilmeyen bir insan. CHP, Türkiye'de 11,5 milyon oy alan bir partidir ve bu partiye 'lanet parti' diyerek CHP’lileri asmak isteyen bir insan adalet önünde kendisini savunacaktır."