Kuşadası’na bağlı Karaova Mahallesi’nde bulunan ZİTUR Sitesi’nin önünde kanalizasyon hattında patlak meydana gelmişti. Bayram tatili nedeniyle nüfusu 1 milyonu aşan ilçede aşırı tüketim ve bilinçsiz kullanım nedeniyle meydana gelen arıza sonrası Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin 10 dakika gibi kısa bir sürede müdahalesi  vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Tüm ekipler bölgede çalışmalarına devam ediyor

Arızanın kısa sürede onarılmasının ardından bölgede kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Başkan Çerçioğlu’nun talimatıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Çevre Koruma Daire Başkanlığı, Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ve ASKİ ekipleri tüm birimleriyle bölgede titiz bir çalışma yürütüyor

Sokakların tamamen dezenfekte edildiği, yeşil alanların ve plajın da temizlendiği bölgede, oyun parklarındaki çimler de yenileriyle değiştiriliyor.

Bölge sakinlerinden teşekkür

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kısa süre içinde geldiğini ve 24 saattir aralıksız çalışmaların sürdüğünü belirten vatandaşlar, “Burada bir arıza meydana geldi. 10 dakika sonra gelip sorunu giderdiler. Dünden beri buradalar ve çalışmalar devam ediyor. Önemli olan arızaya nasıl müdahale edildiği. Biz gözümüzle görüyoruz. Burada çok büyük bir emek sarf ediliyor. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.