Kuşadası Belediyesi Meclis Üyesi Emre Fazlılar, geçtiğimiz gün aynı sokakta kendisi gibi esnaf olan şahısların saldırısına uğramıştı. Ailesiyle birlikte darp edilen Fazlılar’ın kendisi ve yakınları yaralanmış, olay il genelinde büyük tepki toplamıştı.

Konuyla ilgili konuşan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “Kuşadası dürüst, nezaket sahibi ve kanunlara saygılı insanların yaşadığı bir kent olacak. Aynı zamanda değerli bir esnaf olan Belediye Meclis Üyemiz Emre Fazlılar'a kanun tanımaz sokak zorbaları tarafından yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum” dedi.

‘Barınmalarına asla müsaade etmeyeceğiz’

Kuşadası’nda kanunsuz yöntemlere başvuranlarla hukuksal mücadelenin süreceğini söyleyen Başkan Ömer Günel, “Kuşadası, hanutçuların ve zorbaca yöntemlere başvuran esnafın değil; dürüst, nezaket sahibi ve kanunlara saygılı insanların yaşadığı modern bir turizm kentidir ve öyle kalacaktır. Bugüne kadar kentimizin nimetlerinden faydalanan bir avuç esnaf maskesi takmış hukuk tanımaz zihniyetin kuklaları bu gerçeği asla değiştiremez. Kanunsuz yöntemlerle kentimizin huzurunu bozan ve turizme zarar veren bu zihniyetin temsilcileri ile hukuksal arenada mücadele etmeyi sürdüreceğiz. Her alanda büyük bir değişim başlattığımız kentimizde esnaf kimliği altında hukuk tanımaz uygulamalara başvuran zorbaların barınmalarına asla müsade etmeyeceğiz” dedi.

Günel açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

Sayın Emre Fazlılar, meclis üyesi kimliği ile değil, bu kentin saygın bir esnafı olarak bu saldırıya uğramıştır.
Kendisine bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bu saldırının görünen görünmeyen tüm sorumlularının adalet karşısına çıkarılması ve hak ettikleri cezayı almaları için takipçi olacağımızın bilinmesini istiyorum.