AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği (TAB) öncülüğünde ülke genelindeki Arıcılar Birliği Başkanları’nın da yer aldığı toplantıya katıldı. Arıcıların sorunlarının konuşulduğu toplantıda söz alan Posacı, kendisi gibi Aydın Milletvekili olan Metin Yavuz’u yaylım ateşine tuttu. Yavuz’un yakın çalışma ekibinden olan Mustafa Sarıoğlu üzerinden sert açıklamalarda bulunan Posacı’ya Yavuz cephesinde şimdilik bir yanıt gelmedi.

Toplantıda Mustafa Sarıoğlu’na yönelik, “Bu arkadaş bizim bölgemizin insanı. Partimizden de ihraç oldu. AK Parti ile ilişiği yok. Ama bakanlık nedense... Ben defalarca ikaz ettim. Bakan yardımcısı ile görüştüm. O ısrarla haklı olduğunu söyledi. Sonra Bakan Bey ‘Bir kaç ay gitsin sonra tekrar değerlendiririz. Sektörden ihraç olmuş, sektörde namı kötü olan birisinin ağzıyla bu işleri yapması ciddi üzüntü verici” ifadelerini kullandı.

Yavuz da nasibini aldı

Posacı’nın ‘Sektörde namı kötü olan birisinin ağzıyla bu işleri yapması ciddi üzüntü verici’ şeklindeki sözleri de AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’a yönelik olarak değerlendirildi.

Posacı’nın sert sözlerine şimdilik Metin Yavuz ve Mustafa Sarıoğlu cephesinden herhangi bir yanıt gelmedi.