Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz gün bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için Aydın’a geldi. Kılıçdaroğlu, Efeler ilçesinde Şükran Güngör Tiyatro Salonu’nda muhtarlar ve kanaat önderleriyle samimi bir ortamda bir araya geldi.

Program esnasında yaşanan ilginç bir olay ise amatör kameralar tarafından an be an kaydedildi. Edinilen bilgiye göre; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Şükran Güngör Tiyatro Salonu’na ön kapıdan gireceğini düşünen Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, belediyede çalışan yaklaşık 200 kişiyi salonunun önüne çağırdı. İddiaya göre; Kemal Kılıçdaroğlu’nun girişi esnasında kendini alkışlatmak ve slogan attırmak isteyen Fatih Atay’ın planı Kılıçdaroğlu’nun yan kapıdan girmesiyle suya düştü.

Bilindiği gibi; siyasi parti genel başkanları, bakanlar ve güvenlik önlemi alınması gereken kişiler için il-ilçe emniyet müdürlükleri günler öncesinden güzergah planlaması yapıyor. Emniyet Müdürlüğü’nün günler öncesinden aldığı karardan haberi olmayan Mehmet Fatih Atay’ın kendi kendini alkışlattığı anlar amatör kameralar tarafından an be an kaydedildi.