Yapılan çalışmanın çok yerinde olduğunu belirten Karaatlı Muhtarı Mevlüt Yeşil, “ Başkan Özlem Çerçioğlu bu sene cenneti çiftçilerimizin ayağına getirdi. Can suyu bir hizmet. Onlarca çiftçinin binlerce dönüm arazisini Özlem Başkanımız su ile buluşturuyor. Fatih Akkentli kardeşimiz bizi ziyaret etti. ‘Kuraklık var muhtarım, burada bir sondaj yapsak uygun olur mu? Kuyumuzu faaliyete alalım. Hemen Özlem Başkanımıza söylüyorum’ dedi. Ertesi gün de ekipler geldi. Allah razı olsun. Gece gündüz çalışıyorlar. Özlem Başkan çiftinin baş tacı” dedi.

ÇİFTÇİ AHMET DEMİRCİOĞLU: ÖZLEM BAŞKANIMIZ BİZE CAN VERDİ

Karaatlı’da çiftçilik yapan Ahmet Demircioğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ ekiplerinin Karaatlı Mahallesi’nde yapmış olduğu sondaj çalışması için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu‘na teşekkür etti.

Demircioğlu, “Özlem Başkanımız bize can verdi ve topraklarımız, ürünlerimiz onun sayesinde suyla buluşuyor. Allah bir değil, bin kere razı olsun. Belediye başkanı değil, adeta çiftçi dostu, halkın dostu. Başkan Özlem Çerçioğlu için başka ne söyleyebiliriz ki! Kuraklığın yaşandığı bir dönemde bizim yanımızda olan başkanımıza ailelerimiz adına ve tüm çiftçilerimiz adına teşekkür ediyoruz” dedi.

AKKENTLİ: ÖZLEM BAŞKANIMIZ ÇOK ÖNCEDEN TEDBİR ALINMASI TALİMATINI VERMİŞTİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, “Özlem Başkanımızın talimatları ile sadece Söke değil, Aydın’ın pek çok noktasında altyapı çalışmaları yapılıyor. Yatırımlarımız kentin ihtiyaçları ve vatandaşların istekleri doğrultusunda sürüyor. Bu süreçlerin yaşanacağı önceden Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından biliniyordu. Özlem Başkanımız ek tedbirler alınması talimatını vermişti. Bu kapsada Karaatlı Mahallemizde bir çalışma yapma kararı almıştık. Konuyu Özlem Başkanımıza aktardık. Sabahında ASKİ ekipleri Karaatlı Mahallemizde sondaj çalışmalarına başladı. Kuyumuzu faaliyete geçirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Özlem Başkanımız çiftçimizin yanında. Mahsulleri suyla buluşuyor” dedi.