Haber Aydın’a Google News'te abone olun

Geçmişte MHP'de Genel Sekreter Yardımcılığı görevinde bulunan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yle ilgili sert ithamlarda bulunan Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan'ın MHP'nin resmi internet sitesinde yer alan fotoğrafı dikkat çekti.

MHP'nin resmi internet sitesinde Başbuğ fotoğraf galerisi bölümünde yer alan fotoğraflarda MHP'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş ile Devlet Bahçeli'ye ağır ithamlarda bulunan Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan'ın fotoğrafının bulunması dikkat çekti. 

Yaşar Okuyan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yle ilgili çok sert ithamlarda bulunmuştu. 

 Okuyan geçen sene Hakan Aygün'ün Youtube kanalında yaptığı açıklamalarda Devlet Bahçeli'nin MİT ajanı olduğunu öne sürmüştü. 

Okuyan, “Devlet Bahçeli denen şahsı ben 40 küsür yıldır tanırım. Devlet Bahçeli daha yoktu. CKMP vardı, Rahmetlİ Türkeş’le biz oradan beri birlikte geldik. Devlet Bahçeli Gazi Üniversitesi’nde bir asistandı küçümsemiyorum ama vazifeliydi. "Devlet Bahçeli hep görevlidir, altını çiziyorum.

Zaten MİT’le ilişkisi, rahmetli Türkeş’in mektubu var bende. İsteyenler girsinler Alparslan Türkeş’in el yazısı mektup 'Devlet Bahçeli MİT ajanı diye' görürler. Benzeri bir mektubu şu anda sağ olan bir arkadaşımıza da göndermişler." ifadelerini kullanmıştı.