Haber Aydın’a Google News'te abone olun

AKP'li Afyon Sandıklı Belediyesi, mülakat ve kura şartıyla vücut geliştirme antrenörü alacağı duyurdu. İlanda, alım yapılacak pozisyon için aranan şartlar dikkat çekti...

Sandıklı Belediyesi, çeşitli kadrolarda 14 personel alımı yapılacağını duyurdu. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre aşçı, çaycı, garson, marangoz, elektronik montörü, elektrikçi, bilgisayar bakım ve onarımcısı, tesisat teknolojisi ve iklimlendirme teknisyeni, resepsiyon görevlisi ve vücut geliştirme fitness antrenörü alınacak.

Bu kadrolarda işe girmek isteyenler ilk önce İŞKUR’dan belediyeye yönlendirilecek, her kadro için 4 katı kadar aday kura ile belirlenecek. Sonra bu adaylar sözlü mülakata alınacak. Kadroya yerleşen adaylar 2 ay deneme süresiyle çalışacak.

Her kadro için özel şartlar aranıyor. Vücut geliştirme antrenörü için aranan şartlar şöyle:

-Başvuru yapacak personelin görevini yapmasına engel sağlık sorununun (Ruhsal ve Fiziksel) olmaması ve 24 saat vardiyalı çalışmaya müsait ve görevi yapmaya engel olacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak, ulaşım sorunu bulunmamak.

-Vücut Geliştirme Fitness Antrenörü veya Fitness meslek alanında en az 3 yıl çalışmış ve çalıştığını gösterir güncel SGK Tescil ve Hizmet Dökümünü ibraz etmek.

- Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu tarafından en az 2. kademe Antrenör Belgesine sahip olmak.

- Vücut Geliştirme Fitness Antrenörü meslek grubu başvuru yaş sınırı; 18 yaşından büyük, 45 yaşından gün almamış olacaktır.

- Erkek adaylar için tercihen Askerlik hizmetini yerine getirmiş olmak.

- B sınıfı sürücü belgesi olup, seyahat engeli bulunmamak.

- En az öğrenim seviyesi, ortaöğretim; en çok öğrenim seviyesi: ortaöğretim.

- Mesleğin kalite ve verimlilik gereksinimlerine uygun olarak, meslek alanı ile ilgili gelişmeleri takip ederek uygulamak.