İstanbul’da faaliyet gösteren KNCGARAGE isimli firma, artan banka faizleri ve araç fiyatlarının ardından müşterilerine cazip avantajlarla faydalanabilecekleri taksitli satış sistemine geçti. Araç almak isteyen vatandaşlardan aracın sadece %35’ini peşin alan firma, geri kalan bedeli eşit taksitlere bölerek müşterilerine kolay ödeme imkânı sunuyor. Bankalarla uğraşmak istemeyen, kredi sürecinde dosya masrafı, sigorta gibi ek ödemelerle karşılaşmak istemeyen vatandaşların tercih ettiği sistemin büyük ilgi gördüğü ve çok sayıda vatandaşın araç alırken sektörün köklü firması KNCGARAGE’yi tercih ettiği öğrenildi.

‘Herkesi araç sahibi yapıyoruz’

Konuyla ilgili bilgi aktaran KNCGARAGE firma yetkili Ali Oktay Kanıcı, “Uzun yıllardır bu sektörde hizmet veriyoruz. Firmamız İkinci El Motorlu Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelik Hükümlerine göre yetkilendirilmiştir. İkinci el araç piyasası çok hareketli. Piyasanın ne çok üstünde ne de çok altında fiyatlarımız var. Ortalama fiyatlar ile vatandaşlarımıza hizmet vermeye gayret ediyoruz. Aslında uzun zamandır taksitli araç sistemini kullanıyoruz. Hem vade oranlarımızı hem de peşinat tutarlarımızı düşürdük. Elinde parası olan bazı müşterilerimiz paralarının tamamını arabaya vermek istemiyor. Bazı müşterilerimizin de araç alacak kadar nakdi olmuyor. Biz de bu durumda vatandaşımızın bütçesine göre araç satışı yapıyoruz. Aracın %35’ini peşin alıyor, geri kalanını ise taksitlendiriyoruz. Toplumsal dayanışmayı arttırarak satış yaparken araç sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

Satış müşterinin üstüne veriliyor, borç bitimine kadar ‘satılamaz’ ibaresi ekleniyor

İstanbul Bahçeşehir’de hizmet veren KNCGARAGE firmasının uyguladığı taksitli araç sistemine ilginin çok büyük olduğu öğrenildi. Her marka ve model aracın bulunduğu firmadan alınan araçların satışının alıcıya hemen verildiği ancak borç bitimine kadar ‘satılamaz’ ibaresi eklendiği, borç bitiminin ardından ise satışın tamamen müşteriye verildiği kaydedildi.

İşlemler Noter’den yapılıyor

KNCGARAGE’in prensip olarak tüm araçların ekspertizini yaptırdığı ve alıcının talebi doğrultusunda kendisinin de aracı ekspertize sokabileceği öğrenildi. Öte yandan, KNCGARAGE randevu alarak şehir dışından gelecek müşterileri için havaalanından ya da otogardan servis imkânı sağlıyor.

Nasıl taksitli araç alabilirim?

Taksitli araç satın almak isteyen vatandaşların 0 (541) 304 52 78 numaralı telefondan firmaya ulaşması veya ‘Bahçeşehir 1.kısım Semerkant Line İstanbul’ adresinden firmayı ziyaret etmesi gerekiyor.

Editör: Haber Merkezi