Yayınlarının neredeyse tamamında CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Büyükşehir Belediyesi hakkında algı yaratmak için gerçek dışı iddiaları gündeme getiren Emin-Mehmet Aydın kardeşlerle ilgili yeni bir iddia gündeme geldi. Daha önce de birçok kuruma borçlarının olduğu ortaya çıkan, yanlarında çalıştırdıkları personellerle mahkemelik olan tvDen yöneticilerinin Türk Telekom’a da ödeme yapmadıkları ortaya çıktı.

Yayınlarıyla büyük tepki toplayan Aydın kardeşlerin Türk Telekom haricinde diğer kurumlara da ödeme yapmadıkları iddia ediliyor.

Neyin karşılığında?

Devlet kurumlarının adeta kol kanat gerdiği tvDen televizyonunun ayrıcalığının nedeni ise merak konusu oldu. Hiçbir kuruma fatura ödemedikleri iddia edilen Emin-Mehmet Aydın kardeşleri koruyan gücün kim veya kimler olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Kanalda daha önce çalışan ve şu anda Emin-Mehmet Aydın kardeşler ile mahkemelik olduğunu söyleyen eski çalışanları ise, “Hiçbir kuruma fatura ödemiyorlar. Biz oradayken de ödemiyorlardı” ifadelerini kullandı.

İki fatura geciktiren vatandaşların abonelikleriyle ilgili kesinti işlemi uygulanırken Emin-Mehmet Aydın kardeşlerin 43 bin 46 liralık borçlarına karşılık kesinti işlemliyle karşılaşmaması şaşkınlıkla karşılandı.