CHP’nin önceki dönem ilçe başkanlarından Hüseyin Gündüz’ün partiden ihraç edilmesinin ardından partili Ali Kır ve oğlu İsa Kır tarafından çirkin paylaşımlar yapıldı. Belediye başkanları ve parti yöneticilerine yönelik daha önceden de çirkin paylaşımlarıyla tanınan Ali Kır isimli partili, Hüseyin Gündüz’ün ihracının ardından sosyal medya hesabından, “S..n gidin, beni de atmazsanız adam değilsiniz” ifadelerini paylaştı.

Ali Kır’ın Söke Belediyesi’nde çalışan oğlu ise babasının yazısına destek olarak, “Sonuna kadar katılıyorum” ifadelerini paylaştı.

Ağır hakaretler

Gazete Gerçek’te yer alan haberde ise, Ali Kır’ın parti yöneticilerine yönelik ağır küfürler ettiği iddia edildi. Ali Kır’ın bir partiliye, “Gündüz’ü  atanlar O... Çocuğudur. CHP’nin içinde bir sürü O...Çocuğu var. Partiden istifa edip, MHP işareti yapıp tekrar partiye alınan y... var. Partiden istifa edip sonra dönüp İlçe yöneticisi yapılan o....çocukları var. Benim hiç bir beklentim yok. İdareci değilim, yönetici değilim, belediyelerden maaş almıyorum, kazancım yok. CHP’nin de, Büyükşehir’in de, Söke Belediyesi’nin de, Milletvekillerinin de” dediği öne sürüldü.