CHP Kuşadası İlçe Örgütü adına yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

AKP Kuşadası ilçe Örgütü açıklama yapmış ve yine ağlayan çocuk misali tek yön tek yön diye tutturmuş. Kamuoyu adına sorular sormuş.
Trafik Sakinleştirme Projesinin 2. Etap uygulamalarını siyasete alet etme hastalığını yinelemiş. Bir de projenin A4’e çizilmişine de razıyız demişler. Sayın AKP yöneticileri; bu memleket peçeteye yazılmış saat faturası gördü. Neden bahsediyorsunuz siz? Ülke bitmiş, vatandaş aç, başarısızlığınızı ört bas etmek için boş boş sallayıp duruyorsunuz. Bu çabalarınız 18 yıldır vatandaşlarımıza reva gördüğünüz tek yön AÇLIK Tek Yön SEFALET anlayışınızı ört bas etmeye yetmiyor artık.
Siz saraylarda sefa sürün sonra millete kuru ekmeği reva görün. Vatandaşın evet karnı aç ama sizin bu algı operasyonlarınıza tok. Yemiyor artık. Bu algı operasyonlarından bir tanesi de Başkanımız Ömer Günel'in Kuşadası Belediyesini kamu zararına uğratıyor yalanlarıydı. Bakın, Sayıştay size tokat gibi cevabı verdi. 2019 yılı denetim raporunda tek kuruş kamu zararı yok dedi. Belediyemize teşekkür etti. Siz kamu zararı var diyorsunuz, Sayıştay yok diyor. Siz Sayıştay’dan daha mı yetkilisiniz, daha mı üstünsünüz? Cevap verin de vatandaş öğrensin.
Bırakın artık kendinizle çelişmeyi, milletin aklıyla dalga geçmeyi. Biraz vicdanınız varsa kuru ekmeği reva gördüğünüz, bir eline aş bir eline iş yazarak intihar eden vatandaşın haline kafa yorun biraz. Açıklamanızda birde utanmadan gece gündüz çalışan CHP’li belediyelere destek olduğunuzu iddia etmişsiniz. Meclis’te hizmet aracına ret oyu verdiğinizi ne çabuk unuttunuz? Bu mu sizin destek anlayışınız? Destek olmuyorsunuz bari köstek olmayın. Kamuoyu her şeyin farkında Sayın AKP yöneticileri. Unutmayın ki sizlere rağmen güçlü bir Kuşadası, güzel bir gelecek için CHP’li belediyelerimiz canla başla çalışmaya devam edecekler.