Koçarlı Belediyesi’nin pandemi döneminde yaptığı hatalı organizasyonlar devam ediyor. Daha önce de maskesiz ve sosyal mesafeye dikkat etmediği anların görüntüleri haberlere konu olan AK Partili Nedim Kaplan, bu kez de bir belediye personelinin doğum günüyle gündeme geldi.

Koçarlı Belediyesi’nde çalışan bir personele doğum günü nedeniyle doğum günü partisi düzenlendi. Yaklaşık 20 kişinin bir odada toplandığı, sosyal mesafenin hiçe sayıldığı organizasyonda koronavirüs unutuldu, pastalar kesildi ve objektiflere poz verildi. Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın da katıldığı partinin fotoğrafları sosyal medyada da paylaşıldı.

İşlem yapılacak mı?

Daha önce Düzce Kültür Mahallesi’nde bulunan bir kafede doğum günü kutlaması yapılmış, etkinlik nedeniyle toplam 22 bin 500 lira cezai işlem uygulanmıştı. Doğum günü partisi sırasında paylaşılan bir fotoğraf üzerine harekete geçen emniyet güçleri kafeye baskın yapmıştı.

Koçarlı Belediyesi’nde yapılan doğum günü organizasyonu sonrası Aydın Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu oldu.